Over Led Screen Solutions

Led Screen Solutions is een all round Led Scherm leverancier, met dochter ondernemingen in Nederland, Duitsland, HongKong en Shenzhen. Met ruim 15 jaar ervaring in de productie van Led Schermen mogen wij ons specialist noemen. In de afgelopen 15 jaar hebben wij dan ook voor meerdere Chinese leveranciers led schermen ontworpen en op de markt gezet.

Onze kennis is van groot belang voor onze klanten, zij weten dat wij verstand van zaken hebben en alleen genoegen nemen met de beste kwaliteit. Doordat wij in China en HongKong onze eigen medewerkers hebben kunnen wij elke productie van dichtbij volgen. Naast het maken van duidelijke afspraken met onze leveranciers, controleren wij ook op component niveau of er geleverd is wat er afgesproken is.

Naast volledige controle over het productie process, hebben wij ook onze eigen Technische dienst en Ontwerpers. Onze Engineers installeren schermen voor de verhuur, of voor een vaste installatie, maar doen ook het reguliere onderhoud of noodzakelijke reparaties. Ook wanneer u een led scherm bij een andere leverancier heeft gekocht, maar u niet de gewenste service ervaart, kunt u contact met ons opnemen. Wij onderhouden momenteel voor meerdere van onze relaties schermen die niet door ons geleverd zijn.

Naast het uitwisselen van kapotte componenten (modules, hub kaarten, receiving kaarten, voedingen etc) zorgen wij ook voor jaarlijks reinigen van de schermen. Met onze “Optical LED/BGA/SMD Rework Station” kunnen wij leds vervangen tot een pitch van 0.6 mm. Geen handwerk met risico op beschadiging van UW led modules, maar een professionele machines die op een exacte temperatuur de leds kan verwijderen en een nieuwe terug kan plaatsen. Ook het opnieuw coaten van waterdichte led modules wordt machinaal gedaan en niet met de hand. U hoeft dus niets op te sturen naar uw leverancier, maar alles wordt hier in huis gerepareerd.

Advies Nodig

U wilt een ledoplossing maar weet niet hoe? Ledscreen Solutions zoekt voor u de juiste oplossing.

Pin It on Pinterest

Share This